Friday, February 3, 2012

Mitt i smällkalla vintern skriver Ingrid..

... ett gulligt litet email, bara för att påminna oss om vår dödlighet:

Citat:

Kära vänner! 
Med tanke på vår förestående resa till Nepal, som enligt de som varit där, är 100 gg värre/skitigare/eländigare mm... än Indien så kanske det vore en bra idé att utforska hur vi kan vara bäst rustade mot allehanda ohyra, spindlar, löss, kackerlackor,mm...Har kollat att det finns ultraljud mot en del och cederträ ska vara bra mot löss och kackerlackor!Vi kan väl kolla upp och köpa det vi behöver tillsammans.
Keep your mind happy
Ingrid
Slutcitat.

Bor man på lyxhotell - eller i tält, sköter man ju sig så att säga själv.  Vi ska bo med Tibetanska familjer!  Hi hi!  Jag tror nu inte att det blir SÅ vanskligt - man kan alltid köpa AJAX och skrubba!  Men Ingrid har rätt i att man ska kolla upp det!  En-träds-olja ska vara bra, enligt Ingrid.

Förresten - här har ni en bild från senaste resan - som till slut tog oss till  våra vänner på det stora Sera Jey klostret i SÖDRA Indien (6000 munkar) och då specifikt Ngari Khangtsen - med Geshe Palden i spetsen!
Förutom diverse Geshes och Lharampa Geshes, Geshe Palden bakom (fr. v.) Pearl (som inte kommer med denna gång), Denise (jag) Ingrid, och Jonas.

No comments: